Slovenija
32 ogledov

Zaslišan bo šele decembra

Poleg Vežnaverja (levo) se je zaradi zdravstvenih težav sodniku opravičil tudi J Žurnal24 main
Priča. Koprski podjetnik Vežnaver grozi z ovadbo zaradi prisilne privedbe.

˝Že od prejšnjega petka tedna zaradi hude poškodbe nisem zmožen priti na zaslišanje, zato sem na sodišče dvakrat po faksu poslal zdravniško opravičilo in izvide.

Zelo nečloveško se mi zdi, da moram kljub poškodbi pričati in bom zato podal kazensko ovadbo, ker ste me prisilno privedli, čeprav sem pravočasno predložil potrdilo,˝
se je koprski podjetnik Sebastjan Vežnaver pritožil nad prisilno privedbo, ki jo je zanj odredil ljubljanski sodnik Srečko Škerbec.

Novo zaslišanje Jermana in Vežnaverja je zahtevala Petra Vidrih. Pojasnila naj bi obalne govorice, da je Vidrihova v lezbičnem razmerju z Bredo Pečan.

Sodnik, ki sodi koprskemu županu Borisu Popoviču zaradi domnevnega obrekovanja Petre Vidrih, je Vežnaverja namreč dlje neuspešno vabil na že drugo zaslišanje.

Opravičen pričanja
Sodnik je sicer prejel le eno opravičilo, brez izvida, zato sta Vežnaverja z obale včeraj ob osmih zjutraj pripeljala policista.

˝Še enkrat vam dajem zdravniško opravičilo, in izvide, da zaradi poškodbe najmanj en teden ne morem prihajati na sodišče,˝ je Vežnaver dal vedeti sodniku, da ga, kljub privedbi, ne bo zaslišal še nekaj časa.

Sodnik je Vežnaverjevo zaslišanje preložil na 10. december, istočasno pa se bo na sodišče moral vrniti tudi Marko Jerman, nekdanji natakar v Popovičem lokalu v Kopru, ki so ga na sodišče zaradi neodzivanja vabilom na zaslišanje, prav tako privedli policisti.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.