Slovenija
34 ogledov

Zasmrajeni, a ne vedo, zakaj

Aleksander Pejić iz Snack Bara pravi, da se smrad čuti, odkar so zgradili vpadni Žurnal24 main
Na območju Žusterne in spodnje Semedele zaudarja, Komunala Koper pa se izmika.
"Definitivno zaudarja, najbolj kritično je zjutraj in zvečer," pravi Aleksander Pejić, natakar v Snack Baru v Žusterni.

Smrad zaznavajo vse do spodnje Semedele. Vsako jutro lahko tudi srečamo delavce Komunale Koper, ki opravljajo dela na kanalizacijskem sistemu ob hitri cesti. Na komunali sicer nismo uspeli govoriti z nikomer, le ob koncu dneva so nam v dežurni službi dejali, da vzrok za smrad še iščejo in da jih krajani množično kličejo.

 
 

V tolažbo naj navedem, da se z nižanjem temeperatur tudi ta problem zmanjšuje.

Miroslav Birsa, Komunala Koper

 
Pomanjkanje kisika
Nedavno pa je vodja sektorja za kanalizacijo Miroslav Birsa za Radio Capris povedal, da se blato razkraja in ustavlja v ceveh zaradi pomanjkanja kisika v kanalizacijski vodi in da rešitev še iščejo. Po nekaterih informacijah naj bi bila za smrad kriva gradnja novih cest, pri čemer naj bi poškodovali kanalizacijske cevi, kar pa je Marjan Ortar iz podjetja DDC zanikal.

Krivi Izolani?
Da bi bil razlog v slabo izvedeni poti kanalizacijskih vod iz Izole, ki se iztekajo v greznico v spodnji Semedeli in se od tam prečrpavajo, pa je za malo verjetno označil Alojz Zorko s Komunale Izola.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.