Slovenija
41 ogledov

Zastoj do Šentjakoba in Golovca

Nesreča na avtocesti B & B
Prometna nesreča na severni obvoznici, dolgi zastoji.

Zaradi prometne nesreče na severni ljubljanski obvoznici je nastal dolg zastoj, promet je v jutranji konici potekal le po enem pasu. Prometna nesreča se je zgodila pred priključkom Nove Jarše proti Bežigradu, zastoj pa nastaja vse do Šentjakoba in Bizovika. 

Kot so pojasnili na ljubljanski policijski upravi, je na ljubljanski obvoznici od Domžal proti izvozu Nove Jarše prišlo do naleta štirih vozil, nesreča se je po prvih podatkih končala le s skrivljeno pločevino. Do zastojev je prišlo tudi na cestah na območju Domžal, Trzina in Črnuč proti Ljubljani. Na ljubljanski vzhodni obvoznici je zaprt predor Golovec proti Malencam. Zaradi varnosti ga občasno zapirajo tudi v smeri proti Zaloški cesti.

Zaradi nesreče je zaprt prehitevalni pas na dolenjski avtocesti med priključkoma Novo mesto/vzhod in Kronovim proti Obrežju. Na Policijski upravi Novo mesto podatkov o nesreči še nimajo, so pa pojasnili, da so na kraju nesreče policisti in reševalci.

V prometnoinformacijskem centru še opozarjajo, da morajo vozniki med ustavljenima kolonama pustiti prosto intervencijsko pot.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.