Slovenija
15 ogledov

Zastoji na avtocestah

Zastoji na dolenjski avtocesti v smeri Ljubljane. (Foto: bralka) Žurnal24 main
Ponedeljkovo jutro je bilo v znamenju zastojev na avtocestah. Počilo je na gorenjski, primorski, dolenjski in štajerski avtocesti. Vsem voznikom svetujemo strpnost za volanom.

Bralka nas je opozorila na zastoj na dolenjski avtocesti, kjer je prišlo do prometne nesreče pred priključkom Grosuplje v smeri Ljubljane. Posledice prometne nesreče so že odstranili in promet proti Ljubljani sedaj poteka tekoče.

Odstranjene so tudi posledice prometne nesreče na štajerski avtocesti pred priključkom Domžale proti Ljubljani. Zaprt je bil prehitevalni pas, zaradi česar so nastajali daljši zastoji. 

Na primorski avtocesti je počilo pred cestninsko postajo Log v smeri Ljubljane. Posledice prometne nesreče so že odstranjene, zastoja proti Ljubljani ni več.

Prometna nesreča se je zgodila tudi na gorenjski avtocesti med priključkom Lipce in počivališčem Jesenice v smeri Karavank.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.