Slovenija
3 ogledov

Zastoji ponekod na avtocestah

Cestninska postaja Log Anže Petkovšek
Na mejnem prehodu Gruškovje je čakalna doba pri vstopu in izstopu osebnih vozil 20 minut.

Na primorski avtocesti od Brezovice proti cestninski postaji Log je nastal zastoj, o dvokilometrskem zastoju poročajo tudi na gorenjski avtocesti pred cestninsko postajo Hrušica proti Avstriji, opozarjajo na Prometno-informacijskem centru.

Zastoji so nastali tudi na cestah Lesce - Bled, Podlehnik - Gruškovje, med Koprom in mejnim prehodom Dragonja v obe smeri, zgoščen promet pa je na primorski avtocesti proti Kopru, navaja prometno-informacijski center za državne ceste.

Dela na cesti

Zaradi del na avtocestah je zaprta polovica štajerske avtoceste med predorom Ločica in cestninsko postajo Vransko v smeri Maribora, promet poteka dvosmerno po drugi polovici avtoceste. Zaprta pa sta izvoz in uvoz Vransko v smeri Maribora.

Na primorski avtocesti med počivališčema Ravbarkomanda in Studenecje zaradi del promet poteka po dveh zoženih pasovih v obe smeri.

Preureditev cestninske postaje Log

Na primorski avtocesti pa izvajajo prvo fazo preureditve cestninske postaje Log. Cestninjenje nevinjetnih (tovornih) vozil poteka kot do sedaj, za vinjetna vozila pa sta odprti po dve vinjetni stezi v vsako smer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.