Slovenija
7 ogledov

Zastoji pred Trojanami

(Foto: A. Lu.) Žurnal24 main
Po torkovi večurni zapori predorov na primorski avtocesti danes o zastojih poročajo s štajerske avtoceste. Zastoji nastajajo pred predorom Trojane proti Ljubljani. Vzrok: vzdrževalna dela.

Bralec nas je ogorčeno opozoril, da mora v večkilometrski koloni čakati pred predorom Trojane. Ob tem pravi, da ni problem čakanje, ampak ima občutek, da na štajerski cesti ne mine dan, ko ne bi nekje potekala vzdrževalna dela.

Na Prometno-informacijskem centru (PIC) so za zurnal24.si povedali, da v predoru Trojane v smeri Ljubljane potekajo vzdrževalna dela. Zato je za promet zaprt prehitevalni pas. Cestni delavci se bodo nato preselili tudi v naslednji predor Podmilj. Na omenjenem odseku pa naj bi se dela končala do pete ure popoldne.

Pred predorom Trojane sicer po zadnjih podatkih (10.47) nastaja kilometrski zastoj.

22 ur zaprt del primorske avtoceste
Sicer pa je med vozniki veliko nejevolje v torek povzročilo zaprtje predorov na odseku primorske avtoceste med Kozino in Koprom.

Vozniki so zato morali uporabljati staro cesto, kjer pa so nastajali zastoji. Pot na morje se je zato podaljšala za slabo uro.

Od danes dela na gorenjski avtocesti
Danes so začeli postavljati delovno zaporo na gorenjski avtocesti med priključkoma Podtabor in Kranj zahod.

Zaradi obnove 3,6 kilometra smernega vozišča proti Ljubljani bo promet predvidoma do sredine oktobra med priključkoma Naklo in Kranj zahod potekal le po polovici avtoceste, po dveh zoženih pasovih v smeri Jesenic in po enem v smeri Ljubljane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.