Slovenija
0 ogledov

Zastoji v Ljubljani in na Gorenjskem

Žurnal24 main
Na cestah se znova vijejo kolone pločevine. Na udaru mejni prehodi s Hrvaško. Na Dolenjskem promet poteka počasi zaradi prometne nesreče.

Mirni živci in potrpljenje so med obvezno opremo, če se odpravljate na ceste, tudi ta konec tedna. Promet je na nekaterih cestah po državi že zdaj povečan. Gnečo je pričakovati čez cel dan, predvsem na primorski avtocesti.

Do nedelje zvečer je zaprt prehitevalni pas na ljubljanski južni obvoznici med priključkoma Ljubljana - rudnik in Ljubljana – jug. Voznikom, ki so iz smeri Kopra namenjeni v smeri Maribora, na Picu priporočajo uporabo zahodne in severne obvoznice. Uporabo severne obvoznice priporočajo tudi voznikom, ki so iz Gorenjske namenjeni proti Dolenjski.

Gosto z zastoji
Gost promet z zastoji:
- na ljubljanski južni obvoznici med razcepom Kozarje in priključkom Lj. - jug v smeri Malenc, ko nastane daljši zastoj se zapira v razcepu Kozarje in se promet preusmeri na zahodno in severno obvoznico;

- na gorenjski avtocesti pred CP Hrušica v smeri Avstrije.

Obremenjeni prehodi

Med najbolj obremenjenimi mejnimi prehodi so tisti s Hrvaško, ponekod so  daljše čakalne dobe. Čakalne dobe na mejnih prehodih za osebna vozila:
- pri izstopu Dragonja 15 minut;
- pri vstopu Dragonja 15 minut, Gruškovje 20 minut.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.