Slovenija
358 ogledov

Zastonj glasba na spletu

glasba iStock Žurnal24 main
Predvajajte pesmi kar s spleta in to zastonj, pri tem pa lahko izbirate še med številnimi izvajalci.

Med brskanjem po internetu smo naleteli na spletno stran http://www.songza.com/, ki omogoča, da želene svetovne glasbene uspešnice predvajate, kjerkoli imate dostop do spleta. Vse, kar morate storiti, je vnesti ime pesmi ali izvajalca v Googlu podoben vmesnik in pritisniti tipko Search (išči). Na podlagi teh podatkov spletna aplikacija poišče zadetke in vam jih prikaže. Izberete želenega in kliknite nanj. Prikažejo se vam možnosti Play (predvaja), Share (deli z drugimi), Rate (oceni) in Add to Playlist (Dodaj na glasbeni seznam). Zdaj le še izberete Play in počakate, da se pesem začne predvajati.

Popolnoma legalno
Glasbenih datotek, ki jih predvajate na tak način, dejansko sploh ne vidite in tudi ne prenašate k sebi, temveč samo predvajate. Tako vas ne morejo obtožiti piratstva, na vsaki zabavi, kjer boste imeli računalnik in dostop do interneta, pa boste lahko svoje prijatelje presenetili s pestro izbiro pesmi vseh zvrsti. Med drugim smo poiskali tudi izvajalce, kot so Helena Blagne, Sestre, Ceca, Rok Kosmač, Toše Proeski in mnogi drugi ter na vse dobili vsaj kakšen zadetek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.