Slovenija
41 ogledov

Zavod zagovarja cenejše karte

Pohorje Nino Verdnik
Odziv. Akcijska prodaja smučarskih vozovnic ŠCP je vznemirila zavod za turizem.

“Vsekakor zagovarjam marketinški pristop sodobnih smučarskih centrov, ki zagotavljajo posebno nizke cene smučarskih vozovnic lokalnemu prebivalstvu. Priporočljivo bi bilo, da bi bil takšen marketinški pristop izvedljiv tudi na Mariborskem Pohorju,” se je Janja Viher, nova direktorica Zavoda za turizem Maribor, odzvala na posebno prodajno akcijo smučarskih vozovnic Športnega centra Pohorje (ŠCP) za Mariborčane in Hrvate.

Na Arehu že zasnežujejo

Poročali smo že, da so v ŠCP skoraj primerljive sezonske smučarske vozovnice za Pohorje hrvaškim državljanom ponudili za skoraj 200 evrov ceneje kot Mariborčanom. Vozovnica mariborčanka je namreč na voljo za 295 evrov, zagrepčanka pa za 99 evrov, kar je povzročilo veliko neodobravanja med prebivalci drugega največjega slovenskega mesta.

Sicer pa so ta konec tedna na areškem Pohorju že začeli zasneževati. “Žal na Mariborskem Pohorju temperature tega še ne dopuščajo, vendar glede na vremenske napovedi pričakujemo, da bodo vsa smučišča nared do predvidenega odprtja sezone 15. in 16. decembra,” je pojasnil Iztok Kvas iz ŠCP.

Komentarjev 1
  • Blaž Petek 10:54 03.december 2012.

    Poleti ko so slovenci sli na morje pa so hrvati dvignili cene trajetov in cestnin