Slovenija
60 ogledov

Zavrelo še v Izoli

“Nisem senca Brede Pečan,” poudarja Igor Kolenc (na fotografiji drugi z leve), o Žurnal24 main
Izola je naša. Včeraj obtožila Bredo Pečan in Borisa Popoviča, da kujeta zaroto proti nekaterim Izolanom.

Včeraj je lokalne politične strasti razvnelo sporočilo stranke Izola je naša (IJN), češ da koprski župan Boris Popovič in poslanka Breda Pečan kujeta zaroto proti nekaterim Izolanom.

Želijo profesionalnega
Služba. “Igor Kolenc je napovedal, da bo profesionalni župan, kar močno podpiramo,” je o razlogih za podporo DeSUS povedal njen prvi mož v Izoli Branko Simonovič. Dejstvo, da bi bil Kolenc župan s polnim delovnikom, pozdravlja tudi preostalih pet strank.

“Z zaroto bi zelo otežila življenje tistih Izolanov, ki vsak dan potujejo na delo v Koper. Zaradi gradnje Semedelskega mostu naj bi namreč za več mesecev zaprli cesto iz Izole, ki vodi v Koper čez Markovec. S tem bi med Izolani vzbudili veliko nezadovoljstva in slabe volje. Namen njunega početja naj bi bil predvsem zmanjševanje ugleda Klokočovniku,” so sporočili iz IJN.

Popovič in Pečan zanikata
Boris Popovič teh “nebuloz” ni želel niti komentirati; trdi, da ga to, kaj počne Klokočovnik, prav nič ne zanima.

Tudi Breda Pečan je navedbe o srečanju s Popovičem zanikala. Meni, da so te popolne neresnice in namigovanja rezultat očitnega strahu IJN pred pričakovanim porazom v drugem krogu županskih volitev.

Prihodnjo nedeljo se bo Tomislav Klokočovnik, kot je znano, pomeril z Igorjem Kolencem, ki je včeraj predstavil “svojo” koalicijo. “Izzid prvega kroga lokalnih volitev je rezultat prave komunikacije. S preostalimi strankami, ki me podpirajo, smo poskušali iz programov izluščiti skupne točke,” je včeraj izjavil Kolenc. Poleg SD ga bodo podprli še v DeSUS, Oljki, Zaresu, Listi za Izolane in Istri- Istrii. Izolska LDS pa je včeraj sporočila, da bo v tem krogu ostala “neopredeljena”.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.