Slovenija
1909 ogledov

Zbila otroka in pobegnila

pešec Shtterstock Fotografija je simbolna.
Policija išče voznico.

V petek ob 8.47 uri so policiste OKC PU Nova Gorica obvestil o prometni nesreči s pobegom v Novi Gorici, ki se je zgodila na Delpinovi ulici v neposredni bližini večje poslovno-stanovanjske zgradbe v središču mesta.

V nesreči sta bila udeležena pešec (otrok) in neznana voznica osebnega avtomobila. "V omenjeni prometni nesreči je pešec (otrok) utrpel predvidoma lažje telesne poškodbe in mu je bila kasneje nudena zdravniška pomoč v ZD Nova  Gorica," pravi Dean Božnik iz PU Nova Gorica. "Po prvih ugotovitvah je prometno nesrečo povzročila neznana voznica osebnega avtomobila, bele barve, italijanskih registrskih številk."

Da bi razjasnili vse okoliščine prometne nesreče policija prosi vse očividce, ki imajo koristne informacije, da o tem obvestijo policijsko postajo (Sedejeva 11, 5000 Nova Gorica, telefon: (05) 303 44 00, elektronski naslov: pp_nova_gorica.pung@policija.si) oz. se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pa pokličejo na intervencijsko številko policije 113  oz. anonimni telefon policije 080 1200.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.