Slovenija
22 ogledov

Zbrali ste 1.139 evrov

razno 07.02.13. revscina, Peng, a 61-year-old man, reads newspapers on a bed he Žurnal24 main
Za pomoč mladi družini ste se bralci pokazali v najlepši luči in jim pomagali v njihovi stiski.

“Izjemno hvaležen sem vsem, ki so pomagali. Tega res nisem pričakoval, najraje bi šel osebno k vsakemu posebej in se mu zahvalil,” je za pomoč naših bralcev hvaležen oče.

Kot smo pisali, je zaradi delovne nesreče ostal z golo minimalno plačo za vso družino, mladi družinici pa je zmanjkalo denarja tudi za najnujnejše položnice in hrano. Tako prvič v življenju ni imel v denarnici niti evra, da bi lahko kupil hrano za šestletno hčerkico in malčka.

Že jeseni bo spet delal

Za omenjeno družino so na Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje odprli poseben račun, kjer so z vašo pomočjo zbrali 1.139, ki je šla v celoti za pomoč družini. Po besedah očeta je njihova trenutna stiska res le trenutna, saj bo jeseni po obljubah zdravnikov že lahko delal in bodo njihovi prihodki spet enaki kot pred nesrečo. Poleg tega išče zelo intenzivno službo tudi žena.

“Ko sem izvedel za vsoto … Po pravici povedano, čutim ob vaši pomoči težko oljašanje,” še pravi oče in se zahvaljuje bralcem: “Hvala vam, kapo dol.”

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.