Slovenija
2677 ogledov

Zbudili se bomo v sveže jutro

Profiemdia
Zunaj se je precej ohladilo, sveža so predvsem jutra.

Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, ki bodo pogostejše na jugu in vzhodu države. Vmes bodo možni močnejši nalivi, bolj jasno bo le na zahodu državo, sporočajo z agencije za okolje:  Pozno popoldne bodo padavine postopno ponehale, od zahoda pa se bo proti večeru jasnilo," dodajajo. 

Zapihal bo veter severnih smeri, na Primorskem večinoma šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 24, na Primorskem do 27 stopinj C.

Zbudili se bomo v sveže jutro

Jutri bo dokaj sončno, več oblačnosti bo predvsem na vzhodu države za jutri napoveduje Arso: "Jutro bo sveže. Najnižje jutranje temperature bodo od 9 do 13, na Primorskem do okoli 17," dodajo vremenoslovci in nam obljubljajo vsak dan višje temperature. 

V ponedeljek se bo tako nadaljevalo deloma sončno vreme, v torek, na praznični dan pa bo sonca več. Tudi bodo vsak dan višje.

Oblačno tudi na hrvaškem morju

Danes bo pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, ki bodo bolj pogoste v krajih južno od nas. Ob morju bodo tudi nevihte. Možni bodo močnejši nalivi. V krajih severno in zahodno od nas se bo proti večeru postopno delno razjasnilo.

Jutri bo povečini sončno, več oblačnosti bo lahko v krajih vzhodno od nas. V Alpah so popoldne možne plohe.

Komentarjev 1
  • jerneja45 19:38 12.avgust 2017.

    Seveda ne, saj brez njega ne gre. Pozdrav sončku, pa če sije ali ne, glavno je, da je.