Slovenija
4383 ogledov

Zdravnica priznala, da njene trditve o cepivu nimajo znanstvene vrednosti

cepivo Anže Petkovšek Cepivo proti Covid-19
Zdravniška zbornica Slovenije je z zdravnico, ki je pred meseci razburila javnost z videoposnetkom, v katerem je trdila, da so v cepivih proti covidu-19 kovine, sklenila poravnavo.

Zdravniška zbornica Slovenije je v t. i. postopku tožilčeve preiskave z zdravnico Nado Hiti sklenila poravnano, ker je zdravnica v pisni izjavi dejala, "da ni opravila raziskave, ampak je šlo le za laboratorijsko analizo, za katero ne zatrjuje strokovne neoporoečnosti, zato njeni rezultati ne morejo imeti znanstvene vrednosti". 

Zdravnica je junija letos na spletu objavila video, v katerem je zatrjevala, da je z analizo ugotovila, da so v cepivu kovine. Na njene trditve v omenjenem posnetku se je že takrat odzval Nacionalni inštitut za javno zdravje in primer označil kot "manipulacijo s podatki". Zdravnica namreč ni podala podatkov o čistosti embalaže, o vsebnosti težkih kovin v destilirani vodi, o načinu izvajanja redčenja cepiva in o načinu izvedene migracije v primeru palčk za bris. Njen pristo so označili za neznanstven in zavajajoč.

V cepivu ni nobenih čipov

Dr. Roman Jerala, vodja Odseka za sintezno biologijo in imunologijo na Kemijskem inštitutu, je pred časom objavil, da je opravil znanstveno analizo cepiva. "Z elektronskim mikroskopom smo na kemijskem inštitutu analizirali cepivo Pfizer/BNT. Vidni so lipidni delci ustrezne velikosti, ki vsebujejo mRNK, točno tako, kot je opisana sestava (shema). Nobenega grafen oksida, kovinskih delcev, nobenih čipov ..." je zapisal.

Komentarjev 20
  • Janez_53 13:34 03.september 2021.

    Kakšno poravnavo neki??? Odvzem licence bi bil edini pravični ukrep!

  • kapibara1 12:34 03.september 2021.

    Kdo že je zaradi strahu za življenje, pred cerkvijo izjavil, da se Zemlja le ne vrti okoli Sonca ?

  • radovednica 11:36 03.september 2021.

    Jerala, kdo pa si ti, da nam soliš pamet. delaš na kemijskem inštitutu, pa še to prišel tja "po dobrih vezah" in govoriš namenoma tako, da zavajaš javnost in zamegluješ običajne ljudi! Baraba pokvarjena!!!!