Slovenija
19 ogledov

Združena Yahoo in Facebook

Mafia Wars in druge spletne igre bodo kmalu dostopne na Yahooju. Žurnal24 main
Spletna velikana Yahoo in Facebook sta najavila skupno sodelovanje, kar bo uporabnikom obeh omogočalo lažjo uporabo, obenem pa možnost igranja spletnih iger.

Spletna stran Yahoo in socialna mreža Facebook bosta združili svoje storitve. Uporabniki, ki so navzoči na obeh straneh, bodo lahko prejeli posodobitve enega servisa, ki je v navezi z drugim.

Sodelovanje prav tako zajema lažjo uporabo drugih spletnih strani, kot na primer Flickr. S prijatelji, ki jih imajo na Facebooku, bodo uporabniki lažje delili, kaj počnejo.

Uporabniki, ki imajo ustvarjen svoj profil na obeh straneh, lahko strani med seboj povežejo in hkrati posodabljajo eno in drugo.

Uporabniki strani Flickr ali Yahoo Answers lahko s svojimi prijatelji, ki uporabljajo samo Facebook, delijo vsako informacijo, fotografijo ali videoposnetek.

Sodelovanje Yahooja s Facebookom pa je prvemu prineslo dostop tudi do drugih medijskih vsebin. Yahoo je podpisal pogodbo s podjetjem Zynga, ki ustvarja spletne igre. Spletni igri Farmville in Mafia Wars bosta tako kmalu dostopni tudi na Yahooju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.