Slovenija
42 ogledov

Že poznete program, ki vam bo v pomoč pri prodaji?

zadovoljni uporabniki intirx
Informacije so denar. Jih znate ustrezno hraniti in uporabljati? V prodaji se danes srečujemo z množico različnih podatkov, kontaktov, sporočil, dopisov in podobno, ki se morda v danem trenutku niti ne zdijo pomembni.

Prodaja je izziv, kjer je treba iz množice poiskati peščico tistih, ki jih bo ponudba zanimala. Že prihodnji teden, ko bomo želeli nagovoriti potencialne stranke ali obvestiti obstoječe kupce o novem izdelku, pa bo vsaka informacija, ki jo premoremo, za načrtovanje naših prodajno-marketinških aktivnosti izjemno dragocena.

Poznate svoje stranke?

Kakor hitro se obseg poslovanja poveča, je nujno, da vse podatke arhiviramo in jih ne nosimo le “v glavah”. Tako običajno začnejo nastajati imeniki v obliki Excelovih preglednic, opomniki v koledarjih, dokumenti se arhivirajo v različnih datotekah ali e-pošti in podobno. Ampak ali nam ti podatki tudi koristijo? Ali veste, koliko potencialnih strank imate v posamezni prodajni fazi? Ali veste, koga morate poklicati naslednji dan ter koliko nalog ima odprtih vaša prodajna ekipa?  Poleg skrbno spravljenih podatkov sta prav tako pomembna segmentiranje kontaktov ter načrtovanje; pri tem pa nam posamezne baze in različni programi, skratka razmetani podatki, ne morejo veliko pomagati.

Program za CRM je danes odgovor na vse te zagate in vam bo v pomoč pri učinkovitejšem delu.

Kaj omogoča program za CRM?

  • Vsi podatki, kontakti in s tem povezani dokumenti ali aktivnosti so zbrani na enem mestu.
  • Načrtovanje prodajnih ali drugih delovnih aktivnosti je hitro, pregledno in enostavno.
  • Sledenje vseh aktivnosti z obstoječimi strankami: arhiviranje računov, dopisov, reklamacij, posredovanih e-sporočil in podobno.
  • Načrtovanje in pregled aktivnosti s potencialnimi strankami: pregled nad prodajnimi fazami, dogovori ter nadaljnjimi koraki.
  • Pregled nad delom celotne ekipe in ustrezno razporejanje njihovih zadolžitev.
  • Načrtovanje aktivnosti prodajne ekipe glede na razpoložljiv čas oziroma naloge.

Aktivnosti vašega podjetja se razlikujejo od ostalih, zato je vsak program smiselno prilagoditi lastnim potrebam. Nekaj osnovnih funkcionalnosti, ki jih omogoča Intrix CRM, lahko kadarkoli brezplačno preizkusite. Strokovnjaki z večletnimi izkušnjami na področju sistemov CRM vam bodo z veseljem svetovali in odgovorili na vsa vaša vprašanja.