Slovenija
24 ogledov

Že šestič neuspešno

1/8
Žurnal24 main
Policisti so danes opravili že šesto iskalno akcijo pogrešanega 23-letnika, ki je bil 14. marca 2011 udeležen v prometni nesreči na cesti Kanal ob Soči–Tolmin. Žal tudi tokrat neuspešno.
Tudi tokrat jim ni uspelo najti pogrešanega 23-letnika. Naslednjič ga bodo policisti PU Nova Gorica spet iskali v okviru izvajanja rednih policijskih nalog.

Danes se je spet nadaljevala iskalna akcija pogrešanega 23-letnega voznika iz okolice Tolmina, ki je bil 14. marca 2011 ob približno 16.30 uri udeležen v prometni nesreči na cesti Kanal ob Soči–Tolmin, za naseljem Doblar pri kraju, imenovanem "Pri turškem križu", so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Šesta iskalna akcija

 Že šesto iskalno akcijo zapored je tudi tokrat vodil komandir PU Nova Gorica Vilijan Leban. V iskanju pogrešanega so sodelovali policisti omenjene postaje in pripadniki slovenske vojske potapljači slovenske vojske (430. mornariški divizion Slovenske vojske). Pogrešanega je iskalo 15 ljudi.

Slike akcije si lahko ogledate tukaj.

Potapljači in policisti so prečesali strugo in obrežje reke Soče od Solkanskega jezu do hidroelektrarne Plave. Strugo reke Soče so vojaški potapljači pregledali tudi s sonarjem. Žal potapljači tudi v današnji akciji niso naši pogrešanega voznika.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.