Slovenija
37 ogledov

Želel pomagati, utrpel hude poškodbe

Žurnal24 main
19-letnik je včeraj pomagal voznici, ki je obstala sredi ceste. 39-letnik je pripeljal prehitro, zaradi česar se ni mogel pravočasno ustaviti. Zbil je 19-letnika, ki je huje poškodovan.

Na Gorenjskem, v naselju Mošnje, se je včeraj pripetila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodoval mladenič.

S Policijske uprave (PU) Kranj so sporočili, da je 39-letni voznik iz Dvorske vasi vozil osebni avtomobil po regionalni cesti iz smeri križišča v Podvinu proti Črnivcu.

Prehitro v klanec
Ko je zapeljal po klancu navzgor, hitrosti vozila ni prilagodil trenutnim prometnim razmera. Na tem delu je zaradi okvare svoje vozilo ustavila 39-letna voznica iz Leš pri Tržiču, ob tem pa ji je pomoč že nudil 19-letni voznik osebnega avtomobila iz Brezij.

Trčil v oba avta in še v fanta

39-letni voznik je trčil najprej v okvarjeno vozilo, nato pa še v vozilo 19-letnika. Zatem je zbil še 19-letnega voznika, ki je ob trčenju utrpel hude telesne poškodbe.

Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v jeseniško bolnišnico. Policisti bodo za 39-letnega voznika napisali kazensko ovadbo, za 39-letno voznico in 19-letnega voznika pa bodo izdali plačilni nalog, saj svojih vozil nista označila pravilno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.