Slovenija
220 ogledov

Žena Luka Jurija zaradi nasilja na policijo

lUKA jURI Barbara Milavec
Žena poslanca Luka Jurija se je zaradi domnevnega nasilja moža nad njo zglasila na policijski postaji, a se ni odločila za prijavo.

"Policija naj opravi svoje delo," je za Primorske novice, ki so zgodbo objavile, povedal Luka Juri, poslanec SD. Pravi, da tako on kot žena vesta, da nasilja ni bilo.

"Šlo je le za informativni pogovor na policijski postaji. Policija nima nobene podlage, da to preiskuje. Če je to njihova dolžnost, jim tega ne morem preprečiti. Do nobenih takih dejanj, ki se navajajo, pa ni prišlo," je za časopis povedala tudi žena Simona Prelovšek Juri.

Poudarila je, da prijave ni podala, ni pa želela pojasniti, zakaj se je potem na policiji sploh zglasila, še poroča primorski časopis. Ta sicer navaja, da se je na policiji zglasila zato, ker naj bi "bi bil mož do nje večkrat nasilen vpričo njunih otrok".

Komentarjev 5
  • Mihela Braucic 15:45 04.november 2011.

    točno tak Albert,lepa obleka ne naredi človeka.Imamo pa same čudne....na sceni...

  • Veteran 19:12 27.oktober 2011.

    Luka to ni lepo, da izvajaš nasilje nad ženo. Dejstvo je da eno govoriš drugo pa delaš. Nisem si misli da si tak nasilnež, sram naj te bo.

  • albert 18:15 27.oktober 2011.

    Naša "elita" ima opravka ali z otroci ali s psi. Kaj se še skriva za štirimi stenami? Skoraj vsak dan gledamo neka omizja kjer pametujete zakaj otroci pijejo, se drogirajo sprejemate neke zakone, ki za vas ne veljajo. Najprej počistite ...prikaži več svoj svinjak potem to zahtevajte to od drugih. Sicer pa pravijo, da je v lepi obleki zatohlo telo!