Slovenija
36 ogledov

Zgoščen promet, rahlo sneži

(Foto: bralec Andrej ) Žurnal24 main
V večjem delu države rahlo sneži ali rosi, zato je priporočljiva prilagoditev vožnje voznim razmeram. Upoštevajte varnostno razdaljo, sneženje naj bi okoli poldneva ponehalo.

Na cestah večjih posebnosti ni, poročajo na prometnoinformacijskem centru, a ker v večjem delu države rahlo sneži ali rosi, je priporočljivo, da vozniki vožnjo prilagodijo razmeram in upoštevajo varnostno razdaljo.

Zgoščen promet
Zgoščen promet je na ljubljanski severni obvoznici med razcepom Koseze in priključkom Ljubljana–Tomačevo v smeri Zadobrove, na dolenjski avtocesti od Grosuplja proti Ljubljani, na štajerski avtocesti od Domžal proti Zadobrovi, na gorenjski avtocesti med priključkom Brezje in viaduktom Peračica v smeri Ljubljane in na cesti Medvode–Ljubljana, Škofljica–Ljubljana.

Zaradi prometne nesreče je na cesti Velenje–Slovenj Gradec pri Hudi Luknji polovična zapora. Promet poteka izmenično enosmerno.

Zaradi okvare vozil je na ljubljanski severni obvoznici na izvozu Ljubljana–Tomačevo iz smeri Zadobrove oviran promet in na štajerski avtocesti je v predoru Pletovarje v smeri Ljubljane zaprt vozni pas.

Cesta čez prelaz Vršič je prevozna samo za osebna vozila.

Na hrvaški strani mejnega prehoda Petrina je zaradi zimskih razmer prepovedan promet za priklopnike in polpriklopnike. Na slovenskih mejnih prehodih ni nobenih posebnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.