Slovenija
19 ogledov

Živčec Kalanovi 13. plača?

(Foto: Boštjan Tacol) Žurnal24 main
Zdravniška zbornica je predsednici, članom izvršilnega odbora in predsednici skupščine zbornice izplačala 13. plačo, a o višini te nočejo govoriti. Med prejemniki je tudi Gordana Živčec Kalan.

Gordana Živčec Kalan, ki predseduje zdravniški zbornici, o višini izplačila ne želi govoriti, dokler ne bo sprejeto finančno poročilo zbornice za leto 2010. Po navedbah vira naj bi decembra skupaj dobila 16 tisoč evrov bruto, navajajo današnje Finance. Njena plača na zbornici naj bi znašala osem tisoč evrov bruto na mesec.

Na zbornici so zanikali, da ji je bilo izplačanih 16 tisoč evrov, niso pa zanikali, da so izplačali 13. plačo oziroma dodatna izplačila. Zbornica še pripravlja podatke o lanskem poslovanju, ki ga bo sprejemala skupščina na naslednji seji, zato več niso želeli razkriti.

Živčec Kalanova je v zadnjih mesecih vzbudila pozornost javnosti zaradi posojila, ki ga je kot v. d. direktorice Zdravstvenega doma Izola posodila podjetju Mabra Inženiring.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.