Slovenija
36935 ogledov

Zlatko prepričan, da je tudi ta banka del SDS zarote

protest proti PCT Anže Petkovšek Protest proti PCT
Zlatko se je v zadnji objavi na facebooku spravil na NKBM, ki ji očita, da je pod vplivom SDS ter da so del politične hajke proti njemu. Kaj točno se je zgodilo, naj bi na razkril jutri, po naših informacijah pa so mu zaprli transakcijski račun.

Na NKBM tega niso potrdili ne zanikali, odgovorili so nam le, da odnosov z obstoječimi in nekdanjimi komitenti ne komentirajo, saj gre za bančno tajnost

Zlatku, ki je eden od obrazov protestov proti vladi in pogoju PCT, naj bi po naših zanesljivih informacijah račun zaprli zaradi varnostnega incidenta in nedovoljenega snemanja v prostorih poslovalnice. Obiske v poslovalnici, pri katerih ni želel upoštevati pogoja PCT in nositi maske, je namreč snemal, pri tem pa se je menda spravljal na zaposlene, ki so od njega zahtevali spoštovanje pravil.

Posnetke teh obiskov je menda v živo prenašal na spletui, a niso več objavljeni na njegovem profilu, je pa na njegovem profilu objavljen posnetek iz NLB, kamor se je brez maske odpravil s svojo mamo. Ta je sicer covid-19 po njegovih besedah prebolela in se nato tudi cepila, a v poslovalnici ni nosila maske, zato ni mogla dvigniti denarja. Brez zaščitne maske je bil tudi Zlatko. 

Hišni red ne more biti nad zakonom, ker drugače bi se še vedno lahko kadilo v lokalih.

Objavil/a Zlatan Čordić dne Četrtek, 14. oktober 2021

Na NLB se je sprl in pregovarjal s poslovodkinjo, na kraj je prišla tudi policija, posnetek je dolg več kot 42 minut.

Slikovno snemanje drugega ali njegovih prostorov brez privolitve je tudi kaznivo dejanje, če občutno poseže v zasebnost. Da je snemanje prepovedano, je označeno tudi ob vhodu v bančne poslovalnice. Pri bankah lahko namreč snemanje prostorov lahko razkrije varnostne sisteme in pomeni povečano tveganje za varovanje. 

NKBM je od aprila 2016 v lasti sklada Apollo in Evropske banke za obnovo in razvoj, predsednik uprave pa je Američan John Denhof. Ko je bila banka še v državni lasti in tako potencialno pod vplivom politike, je bil Zlatko leta 2014 obraz njihove kampanje Sveta vladar.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 50
  • Fulmmer 22:12 23.oktober 2021.

    Zlatko mora nujno do dohtarja da mu zamenja tablete, tele ne držijo več....

  • Luksi 09:11 23.oktober 2021.

    Če temu čefurju kaj ni prav ve kje je meja in lahko odpeketa tja, od koder je prišel. Spravlja se na ljudi, ki pošteno opravljajo svoje delo, medtem, ko sam ne dela nič. Ne da podpiram vlado pri nesmiselnih ukrepih, ...prikaži več ampak tale je šel pa čez vse meje, še premalo so ga...

  • Stane Adamič 07:51 23.oktober 2021.

    Revček. Kako lahko dopuščamo, da se mora držat takih pravil kot odstali državljani, saj je z protesti ja postane NEKDO.