Slovenija
4037 ogledov

Zloglasna Norma Brščič ne vodi več Faktorja

Norma Brščič Saša Despot
Ugotavlja, da še vedno živimo v totalitarizmu. Za slovo ponovila svoje mnenje o "oglječrnih" programerjih, kirurgih, inženirjih in jedrskih fizikih.

Norma Brščič ne vodi več pogovorne oddaje Faktor na televiziji TV3, potem ko se je po lastnih besedah odločila sama prekiniti vodenje in s tem rešiti televizijo težav. 

Bršičeva, pred poroko z ekonomistom in politikom Bernardom Brščičem znana kot Norma Korošec, je v zadnjih mesecih v oddaji dvignila veliko prahu z izjavami na temo drugih ras in s tem povezano inteligenco.

Totalitarizem države ostaja, je ugotovila

Brščičeva je za Slovenske novice potrdila, da ni več voditeljica Faktorja, kot razlog pa je navedla "pogrom državnih institucij." Ko je začela voditi oddajo, je bila prepričana, da nismo več v komunizmu, a je po po treh mesecih "spoznala", da smo še globoko v "totalitarizmu". 

"Ker sem izustila resnico o tem, da je Afrika celina brezupa in da je to morda posledica kognitivne prikrajšanosti Afričanov in njihovih ne ravno zglednih delovnih navad, so se name spravili inšpektorat za medije, AKOS, policija, tožilstvo, DNS in nekakšna skupnost Afričanov v Sloveniji, karkoli že to pomeni."

Brščičeva je prepričana, da svobode govora pri nas ni in da se je treba ves čas gibati "znotraj gabaritov levičarskega diskurza." 

"Če pa se zoperstaviš temu levičarskemu diskurzu, opozoriš, da uvoz oglječrnih programerjev, kirurgov, inženirjev in jedrskih fizikov Sloveniji samo škodi, si deležen obtožbe razpihovanja rasnega sovraštva, čeprav zgolj navajaš dejstva," je še zapisala v odzivu omenjenemu mediju.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • dd 09:15 29.april 2021.

    Norma ima prav. Ta resnica nekatere zelo boli.

  • Dusan21 10:41 28.april 2021.

    Zato debil,ni treba prepotovati, pol,ali skoraj celo Afriko, dovolj je če stopiš iz stanovanja, sredi Ljubljane ali Ljutomera ti je jasno, da nisi v Afriki temveč v bordelu ovac in hijen

  • janko66 18:07 26.april 2021.

    Norma ni zla ali zloglasna.