Slovenija
17 ogledov

Zlorabili Türkovo ime

Kot so še sporočili iz urada predsednika, tovrstne zlorabe predsednikovega imena Žurnal24 main
V uradu Danila Türka poudarjajo, da pismo z naslovom Pomagajte predsedniku, ki je prispelo na naslove številnih uporabnikov elektronske pošte, zlorablja ime predsednika republike.

Javnost opozarjajo, da niti predsednik republike Danilo Türk niti njegov urad nista poslala nikakršnega poziva državljanom na shod na Trg republike v Ljubljani, ki naj bi bil 27. aprila. Kot so še sporočili iz urada predsednika, tovrstne zlorabe ostro obsojajo.

Pomagajte predsedniku
Kot piše "predsednik Danilo Türk" v elektronskem pismu, se Slovenija nahaja v globoki gospodarski in socialni krizi. Po njegovem mnenju se nezadržno bliža dan, ko država več ne bo sposobna izplačevati težko prigaranih pokojnin, socialnih podpor in ostalih rednih dohodkov, saj so obveznosti vsak dan višje, vse državne blagajne pa so tako rekoč izpraznjene.

Po njegovem mnenju tudi lahko vidimo, kako so nekateri obogateli netransparentno in s pomočjo nedelujočih nadzornih institucij države, kot so policija, tožilstvo in sodstvo, ki so učinkovite samo pri obravnavanju in zapiranju majhnih prestopnikov.

"Od vlade sem pričakoval kakovostne diagnoze, celovite predstavitve gospodarskih in socialnih razmer, stanja zadolženosti in vseh drugih okoliščin, ki vplivajo na naš gospodarski položaj. Od vlade sem pričakoval zlasti smotrno in pravočasno ukrepanje, ekonomsko dognane in socialno občutljive ukrepe, take, ki bodo krepili tako potrebne solidarnost in zaupanje, vzdržnost gospodarstva in kohezijo v družbi, a teh ni. Usodo moramo vzeti v svoje roke," nadaljuje "predsednik države".

Ker sem omejen pri ukrepanju, saj imajo vzvode odločanja v rokah drugi, ki sem jim tudi sam vsak dan vse bolj trn v peti, pozivam vse ljudi, da mi pomagajo javno razkrinkati uničevalce naše lepe Slovenije in predvsem njenih prebivalcev. Zato vas prosim, da se udeležite vseslovenskega javnega srečanja na Trgu republike, kjer vam bom razkril, kdo so uničevalci slovenske družbe, zaključuje "predsednik države".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.