Slovenija
46 ogledov

Zmenjeno, gremo! Joj, ti, kakšno pa bo vreme?

Če imate lastno spletno stran ali blog, vas vabimo, da si nanjo namestite brezpl Žurnal24 main
Verjamemo, da ste se že kdaj dogovorili za izlet ali piknik, pa vam jo je zagodlo vreme. Namesto da se pri vremenu vse konča, poskrbite, da se tam raje vse začne.

Od zdaj vam ne bo več treba preverjati, kakšno bo vreme, saj si lahko na svojo spletno stran z nekaj kliki namestite vremensko okno, ki vam bo vremenske podatke prikazalo še preden boste o tem sploh začeli razmišljati.

Brezplačno vremensko okno
Če imate svojo spletno stran, pišete blog ali na spletu objavljate fotografije, lahko poskrbite, da boste imeli vi in vaši obiskovalci ves čas pregled nad do štiridnevno vremensko napovedjo in aktualnimi vremenskimi razmerami za izbrani kraj – brezplačno si namestite vremensko okno.

Na spletni strani www.vreme.net najdete vremensko napoved za več kot 210 slovenskih in 290 svetovnih krajev, skoraj 80 krajev jadranske obale, več kot 500 slovenskih gorskih vrhov, za vsa večja golfigrišča v Sloveniji in skoraj 90 vzletišč jadralnih padalcev. Za vsakega si lahko namestite vremensko okno.

 

V Logatcu med prvimi

Občina Logatec si je na svojo spletno stran že namestila vremensko okno za kraj Logatec. Pogledate si ga lahko na  www.logatec.si.

Oblikovanje vremenskega okna
Vremensko okno za izbrani kraj/goro/vzletišče/golfigrišče si lahko sami oblikujete v nekaj minutah. Izbirate lahko med tremi velikostmi (širinami), ki prikazujejo vremenske razmere za dva, tri ali štiri dni, vključno z aktualno vremensko napovedjo, se poigrate z barvami in izbirate med šestimi jeziki.

Spletni naslov, na katerem lahko oblikujete svoje vremensko okno, je http://vreme.zurnal24.si/okno, lahko pa obiščete spletno stran www.vreme.net in v meniju izberete storitev Vremensko okno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.