Slovenija
47 ogledov

Znova brez posluha za Habibovića

(Foto: Mojca Marot) Žurnal24 main
Podjetnik, ki mu Vegrad dolguje 165 tisoč evrov glavnice, danes znova na sedežu Vegrada. Tudi tokrat brez rezultata.

Zekrija Habibović je bil od nekdanje direktorice Vegrada Hilde Tovšak deležen le praznih obljub. Danes se je znova odpravil na sedež podjetja, želel se je sestati z novim direktorjem Vegrada Borisom Medvedom.

 "Danes sem bil tam, vendar pa se z direktorjem nisem srečal v njegovi pisarni, ampak pred stavbo Vegrada. Ni me hotel sprejeti, ko je prišel iz stavbe, sem se srečal z njim," pove Habibović.

 Počakati na rezultat prisilke
"Dejal mi je, da bom svoje stvari lahko rešil v okviru prisilne poravnave, da imam pravico svoje terjatve podati na sodišče," pravi Habibović.

Podjetnik bo počakal, kaj bo prinesla prisilna poravnava. Če bo prisilna poravnava uspela in ga ne bodo poplačali, bo vložil nov predlog za stečaj Vegrada.

Habibović je zaradi neizplačila že gladovno stavkal, zoper Hildo Tovšak je vložil kazensko ovadbo, na sestanek z Boštjanom Gošnjakom pa je marca prišel s pištolo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.