Slovenija
94 ogledov

Zoran Janković: "A Danijele ne bo?"

lučke Saša Despot
Verjetno že razmišljate, kje boste preživeli silvestrski večer. Večja slovenska mesta so tudi letos pripravila bogat program silvestrovanj, najbogatejšega v Ljubljani, kjer pa letos ne bo Danijele.

Čas novoletnih praznikov že tradicionalno zapolnjujejo številne prireditve in silvestrovanja na prostem, priložnosti za razvedrilo in zabavo pa bo letos spet veliko. 

Danijela z gosti očarala Ljubljano | Avtor: Klemen Štular Klemen Štular
Veseli december in milijon obiskovalcev

"Danijele ne bo?" je hudomušno pripomnil ljubljanski župan Zoran Janković ob predstavitvi letošnjega novoletnega programa v prestolnici, kjer pa za razliko od prej, priljubljene in županu ljube hrvaške pevke Danijele, ne bo med nastopajočimi.

Na najdaljšo noč vas bodo na Kongresnem trgu, ki je sicer namenjen najširšemu krogu obiskovalcev, tako zabavali slovenski glasbeniki: Muff, Tabu in Učiteljice. 

Sicer se bodo od sredine decembra na različnih odrih po mestnem središču prestolnice zvrstili še: Neisha, Janez Bončina Benč,Vlado Kreslin, Nina Pušlar in Mali bogovi, Željko Bebek, Nina Badrič, Željko Joksimović, ljubitelje narodno zabavne glasbe bodo letos zabavali Modrijani, Veseli svatje, za rockerje pa skupini Sam's Fever in San Di Ego band.

Čarobni december v Mariboru

Na mariborskem Trgu Leona Štuklja, kjer so bili lani brezplačni koncerti v sklopu Čarobnega decembra, zaradi finančnega stanja odpovedani, bodo letos  v novo leto vstopili s skupinama Kingston in Karneval band.

Sicer se bodo tudi letos v decembru na odrih po Mariboru zvrstili številni bandi: Big Foot Mama, Gušti z bandom, Vlado Kreslin in Mali bogovi, Mambo Kings, Frajkinclari, Katarina Mala.

Silvestrovo 2015: Celje, Novo mesto, Koper, Kranj

V Celju boste letošnjo novo leto na prostem lahko pričakali v družbi Rok Ferengja & Rok'n'banda, Novomeščani v družbi Big Foot Mame, v centru Kopra bodo 31.12. 2015 nastopili Primorski fantje, na Glavnem trgu v Kranju pa Nuša Derenda

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 4
  • AnzeSmolej 17:51 03.december 2015.

    žal skoraj nič slovencev

  • tero 17:49 03.december 2015.

    Danijela bo pa na Rabu pela

  • h3o 17:01 03.december 2015.

    to je samo šala, danijela bo i ćevapi!