Slovenija
14 ogledov

Zoranovi Janezovim: Naj pokliče

Zoran Janković Janez Janša Anže Petkovšek
"Janez Janša ima sedaj osebno številko Zorana Jankovića. Naj pokliče, ko se bo želel sestati," pravijo v Pozitivni Sloveniji. V SDS pa ravno nasprotno.

Kot pravijo v na nedeljskih volitvah zmagovalni Pozitivni Sloveniji ljubljanskega župana Zorana Jankovića, povabilo stranki SDS za pogovore o sodelovanju v prihodnjem mandatu še vedno velja, je poročala oddaja 24ur.

Na potezi je Janez Janša. Zoran Janković se je pripravljen prilagajati za čas in kraj srečanja, pravijo v listi. V SDS so na drugi strani prepričani, da je na potezi, da določi termin sestanka z njihovim prvakom, Janković. Janez Janša je pripravljen, ne bo pa se sestajal na ljubljanskem magistratu niti v gostilni, saj to nista ustrezni mesti za pogovore o interventnih ukrepih, ki čakajo na podporo političnih akterjev.

Niti v Pozitivni Sloveniji niti v SDS za Žurnal24 niso bili dosegljivi za pojasnilo.

Komentarjev 15
  • privat 09:14 18.december 2011.

    od te moke ne bo kruha...slabi v povezavi z slabšim...ali obartno??Mogoče pa ne bi bila slaba ideja narediti prodajalni center orožja v Stožicah...združimo ideje..samo da kriminal cveti!legali tokrat upam!

  • Žurnalček 00:40 12.december 2011.

    Ker nisi iz LJ in ZJ ne poznaš, ti lahko povem samo to, da je ZJ deloholik. . Zato si tudi fasal 11 minusev.

  • Žurnalček 22:35 11.december 2011.

    Če komu ni jasno, da jj niti srečati nočemo, predlagate pa skupno reševanje SLO , pojma nimate o politiki. ZJ bo vrnil mandatarstvo, če z vsemi drugimi razen SDS , ne bo mogel sestaviti vlade. Mogoče nekomu to ni jasno! ...prikaži večno! Če mu ni , je potem njegovo izhodišče v poznavanje političnih razmer enako navijanju za GD ali Viole.