Slovenija
16 ogledov

Zorko pobegnil z vlade

Prvi mož laške pivovarne Dušan Zorko (Foto: K. K.) Žurnal24 main
Prvi mož laške pivovarne Dušan Zorko je prišel na obisk k Pahorju. Premier zanika, da sta se pogovarjala o prodaji Dela.

Predsednik uprave Pivovarne Laško Dušan Zorko se je ob 13. uri ustavil na vladi, takoj za njim pa se je v vladno poslopje vrnil tudi predsednik vlade Borut Pahor.

Ko je Zorko po tridesetih minutah zapustil vladno palačo, smo ga želeli povprašati, kakšen je njegov namen obiska, vendar na svojem mercedesu ni hotel spustiti okna.

Ko je odhajal Pahor, smo njega le uspeli povprašati o obisku. Povedal je, da vsi, ki želijo, lahko pridejo k njemu na obisk. Na vprašanje, ali se je z Zorkom pogovarjal o prodaji Dela, pa nam je kratko odvrnil "ne".

Spomnimo, Pivovarna Laško je pred časom napovedala prodajo največje medijske hiše v državi, časopisne hiše Delo.

Iz Pahorjevega kabineta so nam še sporočili: „Do srečanja je prišlo na prošnjo predsednika uprave Pivovarne Laško, tema pogovorov pa so bili načrti podjetja za prihodnost. O izbiri kupca za časopisno hišo Delo, sogovornika nista govorila.“

Du%C5%A1an Zorko  | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main





Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.