Slovenija
24 ogledov

Zuckerbergova sestra zapustila Facebook

Mark Zuckerberg Reuters
Sestra ustanovitelja Facebooka Marka Zuckerberga je zapustila Facebook. Tam je bila zaposlena v marketingu, zdaj pa bo na noge postavila svoje podjetje.

Devetindvajsetletna Randi Zuckerberg je bila v bratovem podjetju zadolžena za razvoj marketinških strategij in Facebookov Live videokanal. Ob odhodu je v pismu sodelavcem zapisala, da je sicer napravila velik napredek, a da je zdaj čas za osnovanje lastnega podjetja, pri katerem se bo osredotočila na trende v medijski industriji.

Za Mashable je dejala, da je o ustanovitvi lastnega podjetja razmišljala že dolgo. Njeno podjetje, RtoZ Media, se bo prav tako ukvarjalo s socialnimi omrežji, razvijali bodo strategije v medijih ter strankam pomagali pri tem, da bodo postali prepoznavnejši v javnosti.

Njen slavni brat te odločitve ni komentiral. Mashable sicer ocenjuje, da je bila Randi ena glavnih figur v Facebooku in da bo "njen odhod napravil praznino, ki je njen brat ne bo mogel zapolniti".

Komentarjev 2
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 20:23 04.avgust 2011.

    Yebote Ksihtknjiga,treba je it pred poslovno bajto od Simobila pa tam naredit pyzdarijo,drugač ne bo nič?Sicer,je pa to blo za pričakovat,da bo Simobil namamil kupce z nižjimi naročninami,ko jih ima enkrat nažajfane jih je treba samo še obrit.Kakor koli obrnem ...prikaži več je Mobitel še vedno najugodnejši!

  • Avatar roksa
    roksa 18:50 04.avgust 2011.

    JAKA MUDA!!!!