Slovenija
12 ogledov

Župan že bolje

Klokočovnik je že v domači oskrbi. (Foto: Barbara Milavec) Žurnal24 main
V noči s sobote na nedeljo se je župan Tomislav Klokočovnik slabo počutil. Kot so nam povedali njegovi bližnji sodelavci, je obstajal sum na možgansko kap.

Iz Izole so ga prepeljali v ljubljanski klinični center, kjer je ostal do včeraj. Tomislav Klokočovnik zanika informacije, da je bil okoli šest ur celo brez zavesti. Trdi, da je šlo le za sum kapi – zdravstvene težave pa so povezane z izjemno visokim pritiskom in preutrujenostjo.

Primopredaja poslov z njegovim naslednikom Igorjem Kolencem, ki je znanega kirurga nepričakovano premagal na lokalnih volitvah, je sicer za zdaj predvidena za 11. novembra. Ali se bo dejansko tudi zgodila, še ni dokončno potrjeno.

Klokočovnika so včeraj odpustili v domačo oskrbo, po telefonu se je tudi že pogovarjal z nekaterimi svojimi najbližjimi sodelavci in se jim zahvalil za skrb. "Iz bolnišnice je bil odpuščen brez posebne terapije in zdravil, danes pa že opravlja tudi svoje delo," so nam sporočili iz izolske občine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.