Slovenija
40 ogledov

Žurej v postopku izredne odpovedi

Jurij Žurej Anže Petkovšek
Direktor Urada za intelektualno lastnino Jurij Žurej je v postopku izredne odpovedi.

Jurij Žurej informacije ne komentira, povedal je le: "To je darilo za moj jutrišnji rojstni dan!" Žurej napoveduje, da bodo postopke razrešitve reševali pred pristojnimi ustanovami. Med trajanjem postopka Žurej ne opravlja svojih nalog. Na dnevnem redu današnje seje vlade točke o njegovi razrešitvi ni.

Spomnimo, Žurejevo razrešitev je že pred tedni napovedal gospodarski minister Radovan Žerjav, Žurej se sooča z obtožbami mobinga, njegov najodmevnejši spor na uradu pa je bil z združenjem za zaščito avtorskih glasbenih pravic Sazas.

Komentarjev 3
  • gggg 14:02 05.april 2012.

    Ni problem uveljavljati tržne ekonomije pri izdelkih, ki jih moraš kupiti v trgovini in odnesti domov. Problem je v tistih, do katerih lahko prideš tudi z nelegalnim downloadanjem. Bodi prepričan, da bi tudi avtomobilski proizvajalci zahtevali avtorske pravice in razne ...prikaži več SAZASe, če bi lahko z interneta vsakdo nelegalno zdownloadal avto.

  • KOJAK 12:52 05.april 2012.

    Žerjav dokazuje da je POPOLN KMET z zdravo kmečko pametjo. Je zadnjič lepo po televiziji tvezil, da imamo Siddharto, Šifrerja, Gjurina in da te MORAMO ZAŠČITITI?AJA KMET, MI LAHKO RAZLOŽIŠ zakaj tudi za glasbenike ne velja tržna ekonomija!

  • sonejigary 12:09 05.april 2012.

    No ja, pol pa VSE NAJBOLJŠE !