Slovenija
18 ogledov

Žurnal24 in volilna kampanja

volilna skrinjica volitve Žurnal24 main
Žurnal24 v skladu z zakonom o volilni in referendumski kampanji obvešča, da bo predsedniške volitve spremljal po lastni presoji in v skladu z uredniško politiko neodvisnega dnevnega časopisa.

Izbira sogovornikov, izbor tem in umestitev v časopisni in spletni prostor so v celoti prepuščeni uredništvu. Vse teme bodo obdelane v skladu z novinarskim kodeksom in v skladu s profesionalnimi novinarskimi merili.

Organizatorjem volilne kampanje ne bomo ponudili nobenih brezplačnih predstavitev. Oglasni prostor bo na voljo vsem organizatorjem kampanje pod enakimi pogoji in po ceniku. Zakupljen prostor bo jasno ločen od novinarskih prispevkov in ustrezno označen.

Komentarjev 1
  • Drago Ivanović 04:39 12.oktober 2012.

    Drago IvanovićKakšna je to naša ustava, da dovoljuje, da nekateri lahko z lažmi in prevarami in da ne rečem še kaj hujšega sploh lahko kandidira za predsednika države. Mar je to isto kot pri menedžerjih več kot boš ukradel ...prikaži več in spravil firm v stečaj te zanagrado čaka nova še boljša služba kjer boš še lažje to počel. Državljani in državljanke a smo res tako naivni slepi ali nočemo nič videti, da nas žejne vodijo čez vodo. Mi pa nič samo nemo in apatično gledamo in smo že tako ustrahovani, da se bojimo, da bomo dobili še tisto človeka nevredno minimalno plačo, upokojenci večino tisto mizerno pokojnino za svoje minulo delo. Da o mladih ne trošim besed, vam je vseeno, da bojo vaši vrstniki, sinovi hčere teh elitnežev imele zagotovljeno plačlio in službo z 8000 evri vi pa ki ste ravno tako študirali in ste morda še veliko bolj nadarjeni boste pa zadovoljni z 1500 evri. Samo poglejte kako dobro so poskrbeli zase in za svoje podrepnike. Pred volitvami obljubljajo med in mleko,