Slovenija
18 ogledov

Žurnal24 predstavlja mobilni portal

Žurnal24 main
Spletni portal zurnal24.si je manj kot dva meseca po začetku delovanja bogatejši za še eno tehnološko poslastico: odslej pripravljamo tudi mobilni portal za telefone in dlančnike.

Deloval bo na vseh prenosnih napravicah novejše generacije. Uporaba je nadvse preprosta: zaženite spletni pregledovalnik in v polje za vnos spletnega naslova vpišite m.zurnal24.si. Odprla se vam bo naslovnica portala, prilagojena za brskanje prek majhnih zaslonov telefonov.

Od zdaj z vami tudi v žepu: mobilni portal m.zurnal24.si © Žurnal24

 
Ker se zavedamo, da mobilni internet večinoma ni tako hiter kot klasične žične povezave, smo portal optimizirali za branje prek počasnejših povezav GPRS. Slike so pomanjšane, vendar pa novice niso vsebinsko okrnjene, tako da boste izvedeli enake informacije kot na osebnem računalniku. Tudi navigacija je preprosta: na vhodni strani mobilnega portala vas pozdravi izbor novic z vseh področij, nato pa lahko izbirate med sledečimi področji: novice, šport, magazin, življenjski stil in vremenska napoved.

Z uporabo mobilnega portala boste vedno na tekočem z novicami, le mobilnika ne pozabite doma. Ekipa zurnal24.si vam želi veliko zadovoljstva ob uporabi!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.