Slovenija
21649 ogledov

Začelo se bo na severu, najhuje bo na jugu

Nevihta
Zvečer in ponoči možne močnejše nevihte.

Popoldne bo spremenljivo oblačno, pojavljale se bodo krajevne plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale tudi v noč na torek, na jugu so lahko tudi močnejše, opozarjajo vremenoslovci agencije za okolje.

Začelo se bo na severu, najhuje bo na jugu

"Popoldne se bodo zlasti na severu države začele pojavljati plohe in nevihte, ki se bodo do večera razširile nad večji del Slovenije. Predvsem na jugu so zvečer in v noči na torek možne močnejše nevihte z nalivi, močnimi sunki nevihtnega piša ter možnostjo toče. Kakšna močnejša nevihta vmes ni izključena tudi drugod po Sloveniji. Ob slovenski obali ter v hrvaški Istri in Kvarnerju so zvečer in ponoči možni prehodi nevihtnih sistemov oz. linij z nalivi in močnimi sunki vetra zahodnih smeri," pa opozarja portal neurje.si.

Nevihte se bodo pomikale od zahoda proti vzhodu.

"Jutri zjutraj se bo razjasnilo, ponekod po nižinah bo kratkotrajna megla. Čez dan bo deloma jasno, sredi dneva in popoldne bo nastalo nekaj ploh in neviht," napovedujejo na agenciji za okolje.

vročina Vreme Slovenija Osvežena vremenska napoved za ves prihodnji teden

dezurni@zurnal24.si
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.