Slovenija
299 ogledov

Zvezde ritmične gimnastike v Ljubljani

Margarita Mamun Profimedias
Klub za ritmično gimnastiko Narodni dom Ljubljana v soboto in nedeljo v Gimnastičnem centru Ljubljana prireja 29. mednarodno tekmovanje MTM Narodni dom v ritmični gimnastiki.

Prihaja več kot 150 tekmovalk iz 14 držav (Avstrije, Bosne in Hercegovine, Belorusije, Hrvaške, Španije, Nemčije, Izraela, Italije, San Marina, Rusije, Slovenije, Srbije, Slovaške in Turčije), tekmovale bodo v vseh starostnih kategorijah: mlajše deklice, deklice, kadetinje, mladinke in članice.

Tekmovala bo slovenska reprezentanca na čelu z Ajo Jerman in Anjo Tomazin, od največjih zvezdnic tega športa pa Margarita Mamun, Melitina Staniouta, Katsirayina Halkina, Linoy Ashram, Nicole Ruprecht, Carolina Rodriguez. 

Prvo ime tekmovanja je Rusinja Margarita Mamun, večkratna svetovna in evropska prvakinja in kandidatka za najvišja mesta na Olimpijskih igrah letos. 


Margarita Mamun | Avtor: EPA EPA
Nastopi se bodo v soboto začeli s tekmo kadetinj ob 9.30, ob 11.40 nadaljujejo mladinke, ob 17. uri pa bo slovesno odprtje tekmovanja. Po odprtju bo sledila še tekma v članski kategoriji, in sicer v dveh skupinah. 

V nedeljo bo finale najboljših kadetinj, mladink in članic po posameznih rekvizitih, pred zaključno prireditvijo s podelitvijo priznanj, ki bo v nedeljo od 16.40 do 17. ure pa se bodo tuje in domače tekmovalke predstavile z gala programom. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.