Slovenija
34 ogledov

Zvodnika sta domačina

Po neuradnih informacijah je preiskovalni sodnik na koprskem okrožnem sodišču za Žurnal24 main
Preiskava. Neuradno tudi v javni hiši v Kampelu. Zvodnik tudi policist?

Koprski kriminalisti bodo v četrtek javnosti predstavili podrobnosti preiskave, v kateri so obravnavali dva zvodnika. Gre za kazniva dejanja zlorabe prostitucije in trgovine z ljudmi na Obali, zvodnika sta domačina, prostitutke pa iz tujine. Po neuradnih informacijah naj bi bila v preiskavi odgovorna oseba javne hiše iz Kampela, o kateri smo nedavno pisali v Žurnalu. V sredo smo za komentar poskušali priklicati Nika Kurtuviča, predsednika Rexa, društva za sprostitev in zabavo, ki deluje v tem objektu, a ni bil dosegljiv.

Predvsem Italijani
Obiskovalci. Stranke prostitutk v javni hiši v Kampelu so bili predvsem Italijani. Tja so jih vozili tudi koprski taksisti, če sami niso našli poti do kraja. Ti so nam tudi povedali, da so cene po mnenju nekaterih strank zasoljene, neki kapitan pa je v pogovoru s taksistom cene primerjal z brazilskimi, kjer je za seks s prostitutko plačal le osem evrov.

Drugi zvodnik, ki naj bi sodeloval z omenjeno javno hišo, pa naj bi bil celo iz vrst policije in je bil po naših informacijah v sredo zaslišan pri koprskem preiskovalnem sodniku. Anita Leskovec, tiskovna predstavnica koprske policijske uprave, naših neuradnih informacij ni želela komentirati.

Kot smo razkrili v Žurnalu v začetku septembra, je v Kampelu pri Kopru dlje časa delovala javna hiša, v njej pa se je bilo mogoče dogovoriti tudi za “zabavo in sprostitev” za ženske. “Javna hiša deluje ves dan, tja lahko prideš že zjutraj in poveš, kaj bi rad, seks z eno ali dvema ženskama ali oralno zadovoljitev. Ta stane 20 evrov, polurni seks s penetracijo pa zaračunajo od 30 do 50 evrov. Storitev poravnaš pri točilnem pultu,” nam je tedaj povedal vir, ki ni želel biti imenovan. Ob pripravi članka smo septembra za komentar zaprosili tudi policijo, a zaman.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.