253 ogledov

So medicinske sestre spodaj brez?

To spada v dodatno zdravstveno zavarovanje. Žurnal24 main
''Leži z nogo v mavcu, pa ga to ne odvrne od flirtanja s tisto trapo,'' se je potožila prijateljici. Res je, čednim medicinskim sestram se moški težko upre.

On se zaradi nesreče ali bolezni znajde v bolnici, ona pa ga več tednov obiskuje, mu nosi priporočen prepečenec in prepovedano pecivo, ostaja po službi, da bi nadomestila izgubljene ure in mu kupuje športne časopise. Ko se po dolgih tednih vrne domov, se malce nenavadno obnaša, saj je spomin na lepo sestro močnejši od sterilnega vonja bolnišnice.

Pa saj to je poklic kot vsak drug! Kaj zaboga moški vidijo na njih? Biti medicinska sestra je mnogokrat težko. Kri, injekcije, prizori žalovanja, nesramni bolniki, zadirčni zdravniki, škrta država, nočne izmene, neplačana dežurstva, neučinkovit sindikat. Poklic kot način življenja. Občudovanje moških pacientov je včasih dobesedno krvavo prisluženo. Je zavidanje primerno? Je obsojanje krščansko? Privlačnost medicinske sestre je kompleksen pojem, ki zahteva analitično razčlembo.


Pomlad? Poletje? Najbrž stil. © iStockphoto

 

Skrb: moški je običajno hvaležen odjemalec skrbniških dejanj, tako pač poteka socializacija v naši družbi. Posteljo najprej preoblači mama, v odrasli dobi žena, v bolnišnici pa sestra. Udarjen prstek popiha mama, odrasel prst s črnim za nohti mazili žena in strokovno previja spet sestra. Pomemben del ženske družbene vloge se zrcali skozi ta pomagajoči poklic in to je v moških očeh velik plus.

Osebni stik: recimo da moški doma ni več deležen zakonskih nežnosti ali pa so postale rutina, nato pa se v ordinaciji pojavi mlada medicinska sestra, ki ga vsako jutro in večer masira po službeni dolžnosti, a vseeno tako prijazno, kot ga žena že nekaj let ni. Človek se na tako bitje hočeš nočeš naveže, njegove tegobe se mu ne zdijo več tako hude, še vedno pa dovolj, da potrebuje terapijo vsak dan. Moški si bo hitro domišljal, da gre za kaj več kot posloven odnos, čeprav za to ne bo imel nikakršnih dodatnih razlogov. Ampak tudi od upanja se da začasno lažje živeti.

Uniforma : Saj veste, kaj je rekel Jack Nicholson v Poslednjih dobrih možeh: ''Nič ni bolj seksi od ženske, ki ji moraš zjutraj salutirati.'' Uniforma ima čar tudi za moške. Poleg tega gre medicinskim sestram na roko v tem smislu, da ne morejo prav grdo zgrešiti v oblačenju. Nekatere imajo čisto srečo. Če so še primerno vitke in urejene, tako rekoč ne morejo zgledati neprivlačno.

Bo kdaj prišel k sebi? © iStockphoto

 

Seksapil: Povezan je z uniformo, a je tisto več. K temu pripomore tudi dolžina kril, ki razkriva zapeljiva meča, poudarjena s primerno obutvijo. Ko se medicinska sestra sprehodi po dolgem hodniku v kratkem krilu, se podaljšajo tudi moški vratovi. Uniforma morda celo bolj spominja na lahno poletno pižamo, poletna pižama pa na vse, kar človeka razvedri.

Videz: Seveda bo vsak moški rad videl, da zanj skrbi sestra po njegovem okusu: čedna mladenka, debeluška pred upokojitvijo, esesovka z injekcijo … Medicinske sestre so seksi v vseh obdobjih in na različne načine.

Sestre: Kot smo omenili, je delovnik medicinskih sester stresen, zato je razumljivo, da se navežejo na kakšnega čednega in zabavnega pacienta. Tudi one potrebujejo sprostitev, in kot večina ljudi, tudi samopotrditev ob drugih. Kje pa lahko sreča bolj hvaležne moške?

Psst, ne javkaj. Najprej injekcija. © iStockphoto

 
Vzdušje: Ozračje v bolniški sobi pač ni nekaj, kar bi spodbujalo optimizem, zato se človek oprime sleherne bilke, ki obljublja drugačen dan. Tako kot zapori ali ladje na dolgi plovbi ustvarjajo pogoje za različne spolne prakse, tako bolnišnice z mikavnimi medicinskimi sestrami v moških prebujajo hrepenenje.

Spodaj brez?!:
Moški je lahko prikovan na posteljo tedne in povsem prepuščen oskrbi drugih, a toliko prisebnosti, da sanjari o sestri brez hlačk pod kratko uniformo, vedno premore. Če domišljija že obleče hlačke, je to z namenom. Uniforma čedne medicinske sestre je v moški fantaziji zgolj podaljšek erotične mode. Zapeljivo enoličen kos blaga iz Milana. Pa saj je kakšna spodaj brez?

Popoln dan v bolnišnici: Moški si želi, da bi se vsi ostali bolniki pozdravili in odšli domov, sam pa bi ves dan hrepenel po popoldanski sestri, ki bi kot vedno injekcijo zabila v zadnjo plat, hlače pa bi ostale spuščene.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.