Šport
17 ogledov

10 točk za delež 2500 $

(Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
PokerNewsovo sodelovanje s spletno poker sobo Winner Poker je še enkrat več obrodilo sadove, saj z oktobrom začenjamo novo serijo izredno bogatih brezplačnih turnirjev po kar 2.500 $.

Da je novica še lepša, naj povemo, da bodo tovrstni turnirji na sporedu kar vsakih 14 dni, za sodelovanje na njih pa si boste morali v obdobju med dvema turnirjema priigrati le 10 točk!

V veliko veselje nam je, da lahko vsem našim igralcem redno ponujamo nove in še bogatejše brezplačne turnirje, a vsak pokeraš vam lahko pove, da ga čez redne in zelo lahke zaslužke pač ni. In tu pridejo na sceno turnirji, ki jih pripravljamo v sodelovanju z Winner Pokrom. Ti bodo namreč redni (vsakih 14 dni), bogati (nagradni sklad vsakega turnirja znaša 2.500 $) ter otročje preprosti za kvalifikacijo (priigranih 10 točk).

A ne pozabite, tudi ti turnirji so ekskluzivno namenjeni samo našim igralcem, kar pomeni, da si vsi, ki še nimate odprtega računa pri Winner Pokru, le tega čim prej odprite, pri tem pa uporabite našo bonus kodo. Le tako boste namreč upravičeni tudi do sodelovanja v vseh naših preostalih promocijskih akcijah, ki jih redno gostimo na Winner Pokru (brezplačni turnirji po 1.000 $, 5.000 $ in 10.000 $).

Ko boste opravili s to formalnostjo, vam preostane le še to, da opravite vsaj minimalni depozit in si nato v 14 dneh pred začetkom vsakega od brezplačnih turnirjev te serije priigrate še 10 Winner Poker točk in že boste pripravljeni na igro.

Seveda pa turnirji niso namenjeni le novincem, zato k sodelovanju na njih toplo vabimo tudi vse naše že obstoječe igralce pri Winner Pokru, a vas ob tej priložnosti prijazno spomnimo, da tudi za vas veljajo enaki pogoji za nastop na turnirju, kot veljajo za novince.

Sedaj, ko ste pripravljeni na igro, nam preostane le še to, da vam povemo, kdaj bodo ti turnirji na sporedu.

Vsi se bodo začeli ob 20:35, in sicer:

  • 23. november
  • 7. & 21. december
  • 4. & 18. januar

Kot lahko vidite sami, se je kvalifikacijsko obdobje za prvi turnir že začelo, kar pomeni, da imate le še do 26. oktobra čas, da si priigrate potrebnih 10 Winner Poker točk. Ko jih boste enkrat imeli na svojem računu, vam nato preostane le še to, da v turnirskem meniju, pod zavihkom »Scheduled«, poiščete turnir z nazivom PokerNews $ 2.5k Freeroll in se prijavite.

Glede na to, da za sodelovanje potrebujete le 10 točk, ki si jih lahko pravzaprav priigrate v le nekaj minutah in da lahko za tako majhen vložek pridete vsakih 14 dni do svojega deleža kar 2.500 $ , bi bilo naravnost nesmiselno izpustiti to neverjetno serijo brezplačnih turnirjev, ki so jo za nas pripravili pri Winner Pokru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.