Šport
16 ogledov

2 milijona $ za 25 kilogramov

Ted Forrest. (Foto: bay101.com) Žurnal24 main
Na ušesa nam je prišla vest o novi stavi med Mikom Matusowom in Tedom Forrestom, ki bi utegnila celo ogroziti življenje enega od teh dveh igralcev.

Mike Matusow in Ted Forrest sta sklenila novo stavo o hujšanju, a tokrat presenetljivo kilogramov ne bo izgubljal Matusow, temveč Forrest. Stava malce meji na norost, saj je Mike stavil, da Ted do 15. junija ne bo mogel izgubiti 25 kilogramov, če pa mu bo ta podvig res uspel, bo Matusow svojemu shiranemu nasprotniku moral plačati kar dva milijona dolarjev. Glede na to, da 25 kg res ni malo, je Mike pokazal tudi nekaj sočutja in Forrestu dal tudi rezervni termin – če slednjemu uspe težo izgubiti do 15. septembra, si bo vseeno prislužil milijon zelencev.

Matusow je seveda prepričan, da njegovemu nasprotniku to ne bo uspelo in bo v primeru zmage zaslužil le borih 150.000 $, kar pomeni, da Forrestu ponuja za stavo kvoto, ki znaša celo več kot 13!

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

V preteklosti smo bili priča že kar nekaj čudaškim stavam, ki so bile povezane z izgubo kilogramov v kratkem časovnem obdobju, v nekatere je bil vpleten celo Matusow, a navadno so v njih sodelovali igralci, ki so imeli preveč kilogramov in so se jih hoteli na eleganten način znebiti in pri tem tudi nekaj malega zaslužiti.

Tokrat ni tako, saj Tedu Forrestu vsako jutro, ko stopi na tehtnico, ta pokaže le 85 kg, od katerih bo v nekaj več kot mesecu poskušal odbiti skoraj 25 kg, kar pa je v tako kratkem obdobju občutno preveč in utegne biti za Američana zelo nezdravo, saj ni nobena skrivnost, da ima lahko tako hitra izguba kilogramov hude posledice za telo.

Kako se bo stava med tema dvema pokeraškima asoma razpletla, bomo še poročali, če pa že moramo napovedati izid stave, tokrat večina meni, da je Matusow za spremembo tokrat celo sklenil stavo, ki jo utegne dobiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.