Šport
17 ogledov

50. pokal Vitranc že potrjen

vitranc_sad_main Žurnal24 main
Raimund Berger, predstavnik Mednarodne smučarske zveze, si je predčasno ogledal tekmovalno progo v Kranjski Gori in bil zadovoljen s stanjem, tako da je 50. pokal Vitranc že dobil zeleno luč.

Te dni je Kranjsko Goro predčasno obiskal predstavnik Mednarodne smučarske zveze (FIS) Raimund Berger in preveril stanje na tekmovalni progi za izvedbo 50. pokala Vitranc, svetovnega pokala v alpskem smučanju. Z videnim je bil zadovoljen, zato je FIS predčasno že prižgala zeleno luč za izvedbo tekmovanja.

Berger je ob obisku Podkorena z zadovoljstvom ugotovil, da je proga v odličnem stanju, da je na progi zadostna količina snega in o tem obvestil direktorja svetovnega pokala za moške Güntherja Hujaro, ta pa je prirediteljem prižgal zeleno luč za izvedbo 50. pokala Vitranc, so danes sporočili kranjskogorski prireditelji.

Priprave na svetovni pokal so sicer v sklepni fazi. Proga bo v soboto že dokončno ograjena z zaščitnimi mrežami oziroma ograjami. Prav tako postavljanje začasne infrastrukture poteka po načrtu in bo vse pripravljeno do srede, 2. marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.