Šport
12 ogledov

Abramovič za igralce gradi nočni klub

abramovic_gi Žurnal24 main
Ruski mogotec Roman Abramovič je vse od svojega prihoda na čelo Chelsea porabil že kar nekaj milijonov evrov za različne naložbe. Zdaj se je za svoje (nezveste) igralce odločil zgraditi nočni klub.

Roman Abramovič naj bi po informacijah z Otoka za gradnjo luksuznega nočnega kluba pod Stamford Bridgeom vložil več kot 20 milijonov skupne evropske valute. Očitno je Rusu po številnih aferah njegovih nogometašev povezanih z obiskovanjem nočnih klubov, pretepanju in predvsem varanju prekipelo in se je odločil stvari vzeti v svoje roke. Igralcem željne zabave bo zgradil nočni klub, kjer se bodo John Terry in ostali lahko zabavali do onemoglosti, ob tem pa ne bodo imeli razloga, da bi zahajali v kakšnega od ostalih številnih londonskih nočnih klubov. "Vse se dela po načrtih Romana Abramoviča. Želi mesto, kjer se bodo igralci sprostili po tekmi. V nočni klub pa bo pozval strokovno vodstvo in tudi igralce. To bo eno od najboljših mest za zabavo,“ je za angleški Daily Star izjavil neimenovani uslužbenec londonskega kluba. Abramovič je idejo dobil v Ameriki. Klub pa naj bi sprejel do 500 obiskovalcev, medtem ko bodo posebni gosti upravičeni do privatnih kabin s svojim televizijskim sprejemnikom.

Ko bo nočni klub zgrajen, bo zanimivo videti, če bodo igralci še vedno polnili rumene medije s svojim neprimernim obnašanjem med svojim prostim časom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.