Šport
17 ogledov

Absolute Poker omejil izplačila

(Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Po poročanju foruma 2+2 je črni petek imel velik vpliv na poslovanje strani Absolute Poker in njihovih igralcev. Za zdaj kaže, da lahko igralci s strani dvignejo največ 250 ameriških dolarjev na teden.

To verjetno pomeni, da pri Absolute Pokru nimajo dovolj denarja, da bi izplačali vse igralce. Kot vse kaže, nihče ne more normalno vzeti denarja s strani, ki so v omrežju Cereus Network. Ironično pa je to, da lahko vseeno naredimo depozit, v kakršnikoli vsoti želimo. Podpora strani Absolute Poker je vsem igralcem, ki so želeli dvigniti več kot 250 dolarjev, poslala naslednjo izjavo: "Zaradi nedavnih dogodkov v ZDA in spremembe naše politike, ki se tiče izplačil, je bil vaš zahtevek za izplačilo zavrnjen, ves denar pa vrnjen na vaš igralni račun. Vaše izplačilo je za nas prva prioriteta. Vseeno pa smo izplačila trenutno omejili na 250 dolarjev na teden. Z več informacijami za vas bomo na voljo, ko bo naša ekipa pravnikov rešila trenutni položaj."

Po podatkih nove strani PokerBlackFriday.com so igralci, ki igrajo na straneh Absolute Poker in UB.com, pod velikim stresom, saj je omejitev dviga očiten znak, da strani nimata dovolj denarja, da bi lahko izplačali vse tekmovalce. Vprašanje pa je, ali bodo ta denar sploh kdaj imeli. Hkrati pa so se spet pojavili komentarji v povezavi s škandalom, ki je pred časom pretresel stran UB.com. Takrat je šle za tako imenovane superračune, s pomočjo katerih so nekateri igralci lahko goljufali. Zato zdaj pozivajo vse igralce, naj strani UB.com in Absolute Poker do nadaljnjega bojkotirajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.