Šport
51 ogledov

ACH iz Zagreba brez izgubljenega niza

ACH Volley ACH Volley/Facebook
Odbojkarji ACH Volleyja so v svoji četrti tekmi srednjeevropske lige zabeležili tretjo zmago.

V Zagrebu so s 3:0 (24, 22, 19) premagali vedno neugodno Mladost. Z zmago so tudi prišli na prvo mesto prvenstvene razpredelnice, pred Posojilnico Dob, s katero so v medsebojni tekmi izgubili, imajo točko prednosti.

Kljub zmagi s 3:0 Ljubljančanom v ni bilo lahko, v njihovi igri je bilo zagotovo precej rezerv. Prav vsi nizi so bili izenačeni, odločila jih je šele končnica, v kateri pa so bili gosti bolj zbrani.

V prvem nizu so Zagrebčani vodili z 22:20, toda s servisi Matica Videčnika in uspešnimi zaključki Jorija Manthe so spreobrnili izid in prišli do vodstva. V drugem so ves čas zaostajali, prvič so domače ujeli šele na 19. točki, po izenačenju na 22:22 pa so dosegli tri zaporedne točke, zadnjo je z blokom prispeval Videčnik.

"Igrali smo dobro, predvsem smo pokazali zbrano igro v končnicah nizov. Mislim, da smo zasluženo zmagali, kar je še tudi precej pomembno za nas, je to, da smo našli dober tekmovalni ritem," je po tekmi dejal Urnaut.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.