Šport
518 ogledov

ACH Volley podaljšal pogodbo z dvema ključnima igralcema

Alen Šket ACH Volley Ljubljana
Kovačič in Šket ostajata v oranžnem gnezdu.

Iz tabora slovenskih državnih prvakov sporočajo, da v ekipi oranžnih zmajev ostajata slovenski reprezentant Jani Kovačič in najkoristnejši igralec finalne serije pretekle sezone, Alen Šket.

Ljubljančani so tako v svoji sredini zadržali dva izkušena igralca, ki bosta še naprej v veliko pomoč mlajšim kolegom v ekipi. 32-letni Kovačič, ki velja za enega najboljših igralcev na poziciji libera oziroma prostega igralca na svetu, bo še naprej poveljeval sprejemu in obrambi aktualnih državnih prvakov.

Alen Šket | Avtor: ACH Volley Ljubljana ACH Volley Ljubljana

"Izjemno sem vesel, da ostajam v Ljubljani in v ACH Volleyju. V lanski sezoni smo kljub izraziti pomladitvi ekipe dokazali, da s trdim delom in pravo energijo lahko še vedno posežemo po najvišjih mestih. Veseli me, da bo ekipa v naslednji sezoni ponovno zmes na eni strani izkušenih ter na drugi strani mladih in zelo perspektivnih igralcev," je ob podaljšanju sodelovanja z ljubljanskim klubom za klubsko spletno stran dejal Kovačič.

Tudi izkušeni Alen Šket, ki je v pretekli sezoni več kot dokazal, da še ni rekel zadnje besede v odbojki, je izrazil zadovoljstvo ob podaljšanju sodelovanja: "Vsekakor sem zadovoljen, da bomo z ACH Volleyjem nadaljevali skupno pot tudi v naslednji sezoni. Ekipa se bo delno spremenila, vendar jedro ostaja, tako pri igralcih, kakor v strokovnem štabu. Cilji ekipe v prihodnji sezoni so zastavljeni visoko. V domačih tekmovanjih želimo dominirati, dober vtis in korak naprej pa storiti tudi v elitni ligi prvakov, kjer upam, da nam bo žreb malce bolj naklonjen kot preteklo leto."

Alen Šket | Avtor: ACH Volley Ljubljana ACH Volley Ljubljana

36-letni Bistričan ki je bil v finalni seriji proti Calcitu gonilna sila Ljubljančanov in zasluženo osvojil naziv najkoristnejšega igralca, bo ekipi lahko pomagal tako na mestu korektorja kot sprejemalca.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.