Šport
14 ogledov

Adebayorju ob sliki poslali še marihuano

Emmanuel Adebayor je v paketu s sliko dobil še nekaj marihuane. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Napadalcu Manchester Cityja Emmanuela Adebayorju se je verjetno zgodil pripetljaj, ki ga ni pričakoval. V paketu s sliko, ki so mu jo poslali iz domovine, so cariniki našli tudi marihuano.

Britanski cariniki so v paketu s sliko, namenjeno napadalcu Emmanuela Adebayorja, zasegli marihuano v vrednosti 3.500 evrov. Napadalcu angleškega Manchester Cityja naj bi sliko poslali iz rodnega Toga.

Predstavnik britanske mejne agencije je dejal, da so marihuano našli v lesenem zaboju s sliko, ki so ga zasegli na mednarodnem poštnem terminalu v Coventryju. Pošiljka s sliko, na kateri je portret reprezentanta Toga, je bila naslovljena na naslov v Tottenhamu, kjer biva nekdanji igralec Arsenala.

Predstavnik mejne policije Brodie Clark je dejal, da je to le še en način, s katerim želijo pretihotapiti droge v Anglijo, kriminalci pa v svoje poskuse vložijo veliko truda in denarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.