Šport
20 ogledov

Advocaat objavil širši seznam

Andrej Aršavin (Rusija se ni kvalificirala) Žurnal24 main
Tudi ruski selektor Dick Advocaat je že objavil širši seznam nogometašev, ki jih bo povabil na začetek priprav za Euro v Ukrajini in na Poljskem.

Selektor ruske nogometne reprezentance Dick Advocaat je v petek objavil širši seznam reprezentantov, ki jih je povabil na priprave za letošnje evropsko nogometno prvenstvu v Ukrajini in na Poljskem.

Rusi bodo s pripravami začeli 20. maja, na EP pa jih v predtekmovanju v skupini A najprej čakajo Grčija, Češka in Poljska.

Seznam ruske reprezentance:

Vratarji: Igor Akinfejev (CSKA), Vjačeslav Malafejev (Zenit), Anton Šinin (Dinamo).

Branilci: Aleksander Anjukov (Zenit), Aleksej Berezucki (CSKA), Vasilij Berezucki (CSKA), Sergej Ignaševič (CSKA), Vladimir Granat (Dinamo), Juri Žirkov (Anži), Dmitri Kombarov (Spartak), Roman Šaronov (Rubin), Roman Šiškin (Lokomotiva).

Vezni igralci: Igor Denisov (Zenit), Roman Širokov (Zenit), Konstantin Zirjanov (Zenit), Denis Glušakov (Lokomotiva), Magomed Ozdojev (Lokomotiva), Igor Šemsov (Dinamo), Alan DŽagojev (CSKA), Marat Ismailov (Sporting).

Napadalci: Andrej Aršavin (Zenit), Aleksandar Keržakov (Zenit), Artem DŽjuba (Spartak), Aleksandar Kokorin (Dinamo), Roman Pavljučenko (Lokomotiva), Pavel Pogrebnjak (Fulam).

Komentarjev 1
  • Nejc Roškar 12:55 13.maj 2012.

    Vaš komentar smo zaradi kršenja pravil komentiranja odstranili.