Šport
27 ogledov

Alguersuari okrepil PartyPoker

Jaime Alguersuari ob dirkanju ljubi tudi igranje pokra. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Očitno želijo pri PartyPokru še okrepiti svojo ekipo, saj so le nekaj dni po tem, ko se je njihovi ekipi pridružil mladi Avstralec Tyrone Krost, v svojo ekipo ambasadorjev zvabili tudi dirkača F1 Jaimeja Alguersuarija.

Španec Jaime Alguersuari je lani na VN Madžarske debitiral v karavani formule 1, ter z zgolj dopolnjenimi 20 leti, postal sploh najmlajši dirkač, ki je kdaj nastopil v tem najelitnejšem razredu motošporta. Vendar dirkanje ni edina Špančeva strast, saj že vrsto let goji ljubezen tudi do pokra, šele sedaj, ko ga je pod svoje okrilje vzela ena največjih spletnih poker sob na svetu, pa bo Jaime lahko pokazal tudi svoj pokeraški talent.

Nekateri pravijo, da sem začetnik v formuli 1, sam pa zase pravim, da tudi pri pokru. Vedno sem imel rad poker, a sem ga zaradi vseh obveznosti, ki sem jih imel, vedno občudoval le od daleč. Vem, da me čaka še veliko učenja, preden bom tudi za poker mizo tako dober, kot sem za volanom, a pred kratkim mi je uspelo priti do prvih točk v F1 in mislim, da je napočil čas, da si priigram svoje prve točke tudi na PartyPokru," je o svojem novem izzivu povedal mladi Španec.

Ker je Alguersuari velik talent za volanom, hkrati pa tudi zelo simpatičen fant, se verjetno ne bo manjkalo tistih igralk in igralcev, ki se bodo na PartyPokru potegovali za katerega od paketov, ki bo srečneža ali srečnico 27. junija popeljal na VN Evrope v Valencii, kjer bodo vsi dobitniki posebnih paketov lahko srečali španskega dirkača ter si iz VIP lože tudi ogledali dirko.

Kako se Španec znajde za volanom svojega Toro Rossa že vemo, kako se znajde s kartami v rokah, pa se bomo lahko prepričali že konec maja, ko bo Alguersuari nastopil na WPT turnirju v svoji rodni Barceloni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.