Šport
14 ogledov

Ali Dolye's Room zapušča CPN?

Strah pred tem, da ne bodo mogli priti do svojega denarja, je izza virtualnih mi Žurnal24 main
Če je verjeti govoricam, ki se v zadnjem času širijo po spletnih forumih, so spletni poker sobi Doyle's Room znotraj omrežja Cake Poker Network šteti dnevi.

Po Lock Pokru naj bi se tako v kratkem za selitev odločil tudi njihov zadnji pravi paradni konj, za katerega pa se vsaj zaenkrat še ne ve, kje utegne pristati.

Omrežje Cake Poker Network (CPN) je bilo še pred nekaj več kot letom dni cvetoče in eno najhitreje rastočih omrežij na spletu, ki se je resno spogledovalo s prvo deseterico največjih omrežij. A ko je že bilo videti, da se bo CPN pridružil boju za sam vrh, so na plan začele prihajati vesti o sporih, slabem odnosu do svojih predstavnikov in vse prej kot zgledni varnosti, ki so iz tega omrežja pregnale kar nekaj uporabnikov.

Prvi so se s potapljajoče ladje pognali pri Lock Pokru, tem pa je sledil še Sportsbook Poker, nato pa sta novo okolje in nove delodajalce poiskala tudi njihova morda najbolj znana ambasadorja Lee Jones in Serge "Adanthar" Ravitch. Če so govorice, ki se širijo po skupnosti, resnične, bi prav kmalu utegnil po njihovih sledeh iti tudi Doyle's Room.

Slednji je v tem obdobju, ko je omrežje CPN izpadlo celo iz prve dvajseterice (po statistiki, ki jo vodi portal PokerScout.com), postal celo paradni konj celotnega omrežja, saj se je ponašal z največjim številom uporabnikov.

Znakov, da bi se njihove poti utegnile ločiti, je vse več in več. Uporabniki Doyle's Room so bili namreč najprej izključeni iz nekaterih promocij, nato je prišlo pri izplačilih nekaterih nagrad do velikih zastojev in zamud, za piko na i pa zadnja dva tedna praktično nikjer več ni bilo mogoče prenesti programske opreme te spletne poker sobe.

Vse to torej kaže, da se utegne Doyle's Room prav kmalu preseliti pod novo streho. Vendar kam? Trenutno se zdi, da so zanj še najbolj zagreti v omrežju Cereus Poker Network, kjer poskušajo s prenovljenim UB.com izboljšati svoj poškodovani ugled.

Prvi korak za to spletno poker sobo in omrežje je bila zagotovo namestitev Joeja Seboka, sedaj se jim je pridružil tudi Prahlad Friedman. In ker je Sebok v svojem zadnjem nagovoru ljudstvu napovedal še nove okrepitve v njihovi zasedbi, gre morda verjeti, da se jim bo že kmalu pridružil tudi sam boter pokra Doyle Brunson ter preostala zasedba Doyle's Room.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.