Šport
71 ogledov

Allison Forsyth končala sezono

Kanadčanka Allison Forsyth ne more nadaljevati sezone. Žurnal24 main
Kanadčanka Allison Forsyth bo izpustila sezono svetovnega pokala v alpskem smučanju 2007/08, saj po poškodbi kolena, ki jo je staknila med treningom za OI 2006 v Torinu, ni nared za fizične napore.
Allison Forsyth ne bo nadaljevala sezone alpskega smučanja, temveč bo nadaljevala z zdravljenjem križnih vezi v levem kolenu, ki si jih je raztrgala februarja lani. Odločitev, da letos ne bo tekmovala na tekmah svetovnega pokala, je sprejela po treningu v Söldnu, saj so bile bolečine prehude. "Zame je veliko razočaranje, da se to sezono še ne bom mogla vrniti, saj sem trdo trenirala in poleti je šlo vse po načrtih. Pred uvodno tekmo v Söldnu pa sem na treningu začutila močno bolečino, ki me je opozorila, da še nisem nared," je dejala 29-letna smučarka na prizorišču naslednjih tekem svetovnega pokala v domači Panorami. Tekme svetovnega pokala (slalom, veleslalom) bodo v Panorami prvič po 15 letih.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.